De eerste stap om van uw RUGKLACHTEN af te komen START HIER

Uw behandeling tijdens het coronavirus

De aanvullende maatregelen van het kabinet hebben ook consequenties voor de zorg die onze Rug Expertise Centrum praktijken u kunnen bieden. Wij blijven ons er echter voor inzetten om u ook nu, zo goed als mogelijk en vanuit wat verantwoord is, de zorg te kunnen blijven bieden die u nodig hebt. Dit vraagt aanpassingen. Bekijk de video voor een korte en duidelijke uitleg.

Waar een ander stopt, gaan onze rugspecialisten juist door. Bijna al onze rugspecialisten hebben al minimaal 20 jaar ervaring in het behandelen van rugklachten, nekklachten en schouderklachten. U kunt bij ons terecht voor zowel acute klachten als voor chronische of meer complexe klachten. Mocht uw rug meer zorg nodig hebben dan binnen 1 van onze behandelcentra geboden kan worden, dan werken wij ook nog nauw samen met Neurospine en Bergman Clinics voor het uitvoeren van operaties.

U kunt direct bij ons terecht zonder verwijzing van een (huis)arts. Aan de hand van een uitgebreide screening kijken wij welke zorg voor u de beste zorg is! Vervolgens doorloopt u een op maat rugprogramma, waar behandeling, coaching, oefeningen op geavanceerde rugapparatuur aan te pas komen. De duur en intensiteit van het programma is afhankelijk van de ernst van uw rugklachten, nekklachten of schouderklachten.

Inventariseer direct online uw rugklachten

Onze samenwerkingspartners

Aandoeningen waarbij het Rug Expertise Centrum helpt:

Rugklachten

Rugklachten is een brede term voor pijn of andere aandoeningen aan de rug. Klachten aan de rug komen bij zeer veel mensen voor. Maar liefst 60 tot 90% van de mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met rugklachten.Lees meer »

Nekklachten

De term nekklachten is een verzamelnaam voor diverse klachten aan de nek. Veel mensen hebben in hun leven weleens te maken met nekklachten. Nekklachten zijn de meest voorkomende klachten in het lichaam.Lees meer »

Bekkenklachten

Zowel zwangere vrouwen, niet zwangere vrouwen en zelfs mannen kunnen lijden aan bekkenklachten. Het bekken vormt een centraal punt in ons lichaam, het is een zeer belangrijk lichaamsdeel dat belangrijk is voor de stabiliteit van het lichaam.Lees meer »

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Onze Specialisten

0
Aantal cliënten
0
Aantal behandelingen
0
Tevredenheidsonderzoek
0
Kwaliteitsrapportages
[wp-ext-content form_id=1]