Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Broek in Waterland?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Broek in Waterland. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Broek in Waterland

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Broek in Waterland. Onze Rugexpert op deze locatie is Marliz Altena. U kunt bij ons terecht voor klachten aan de rug, nek, schouder of het bekken. Onze ervaren fysiotherapeut zal u van begin tot eind zo goed mogelijk begeleiden naar uw herstel!

De eerste afspraak in Broek in Waterland

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Broek in Waterland de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zullen onze fysiotherapeuten een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Broek in Waterland gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Pijneducatie

Onze fysiotherapeuten zullen naast het onderzoeken en behandelen u ook oefeningen meegeven en uitleg geven over uw klachten. Zij nemen graag de tijd om aan u uit te leggen waar uw pijn precies vandaan komt en hoe u er het beste mee om kunt gaan. Heeft u bijvoorbeeld last van chronische pijn? Dan geven onze fysiotherapeuten u graag een uitgebreide uitleg en eventueel nog aanvullende informatie mee om rustig thuis na te lezen.

De deskundigheid van onze fysiotherapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Waarom het Rug Expertise Centrum in Broek in Waterland?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Broek in Waterland geholpen door een expert. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijn, hoge rugpijn, schouderpijn, bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze expert u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Broek in Waterland!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland