Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Broek in Waterland?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Broek in Waterland. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Behandeling

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Broek in Waterland

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Broek in Waterland. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Marliz Altena en Panos Nasopoulos. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Broek in Waterland

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Broek in Waterland de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Broek in Waterland gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Broek in Waterland werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
Behandeling

Waarom het Rug Expertise Centrum in Broek in Waterland?

Het Rug Expertise Centrum (REC) Broek in Waterland is gevestigd aan het Nieuwland in het dorp Broek in Waterland. Dit centrum is onderdeel van Fysio Broek in Waterland, de voormalige praktijk van Rob de Baat, een gerenommeerd manueel- en fysiotherapeut in het dorp.

Onze praktijk is uniek vanwege het dorpse “ons kent ons” principe. We werken nauw samen met Niels Tessel, een bekende personal trainer in het dorp. Niels huurt zijn studio in ons pand, waardoor we gebruik kunnen maken van dezelfde trainingsruimte.

Onze therapeuten, Marliz en Panos, zijn ervaren in sport, revalidatie na operaties, dry needling en manuele technieken. Beide zijn zeer bedreven fysiotherapeuten die zich inzetten voor de beste zorg voor onze cliënten.

Maak direct een afspraak in Broek in Waterland!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.