Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialist van Hilversum?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Hilversum. Onze manueel therapeut i.o. is gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Hilversum

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Hilversum. Onze Rugexpert op deze locatie is Bob Duynstee. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

De eerste afspraak in Hilversum

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom neemt onze fysiotherapeut Bob Duynstee in Hilversum de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut Bob Duynstee een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Hilversum gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeut Bob Duynstee in Hilversum werkt met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• De deskundigheid van onze fysiotherapeut

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze expert is een fysiotherapeut die bezig is met het behalen van een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens is ij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten

• Waarom het Rug Expertise Centrum in Hilversum?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Hilversum geholpen door een expert. Onze manueel therapeut i.o is ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijnschouderpijnbekken- en heupklachtenspitherniaartrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze expert u het beste kunt helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Hilversum!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland