Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Hilversum?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Hilversum. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Rug Expertise Centrum Hilversum

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Hilversum

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Hilversum. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Bob Duynstee en Nortin Abdullah. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Hilversum

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Hilversum de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Hilversum gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Hilversum werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
Behandeling

Waarom het Rug Expertise Centrum in Hilversum?

Het Rug expertise centrum Hilversum is gevestigd in Fysiotherapiepraktijk Boomberg aan de mooie Valkenhoflaan. Deze groene straat ligt op loopafstand van het centrum van Hilversum, De praktijk bestaat al wat jaren, maar is 3 jaar geleden overgenomen door Fydee-Vitae. De praktijk is uniek vanwege zijn ligging in het centrum van Hilversum en de laagdrempelige fitnesszaal, deze geschikt is voor jong en oud. De therapeuten die er werken zijn Bob en Nortin. Wat hen uniek maakt is de gerichte manueeltherapeutische visie op rugklachten en geduld/ persoonlijke aandacht voor elke cliënt. Naast deskundige manuele- en fysiotherapiebehandelingen hebben wij een eigen fitness met technogym apparatuur. Ook werken wij nauw samen met huisartsen en zorginstellingen in de omgeving.

Maak direct een afspraak in Hilversum!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.