Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Vlaardingen?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Vlaardingen. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Vlaardingen

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Vlaardingen. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Rein-Jan Elenbaas en Niels Wijfje. U kunt bij ons terecht voor klachten aan de rug, nek, schouder of het bekken. Onze ervaren fysiotherapeut zal u van begin tot eind zo goed mogelijk begeleiden naar uw herstel!

De eerste afspraak in Vlaardingen

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom neemt onze fysiotherapeut Rein-Jan Elenbaas en/of Niels Wijfje in Vlaardingen de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat altijd uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen en begeleiden gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut Rein-Jan Elenbaas en/of Niels Wijfje een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Vlaardingen gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie en sportrevalidatie. Daarnaast werken wij samen met diverse (medisch) specialisten. Het feit dat wij gebruik kunnen maken van veel specialistische trainingsapparatuur maakt onze aanpak uniek en doeltreffend.

Unieke behandelmethodes

Rug Expertise Centrum Vlaardingen is een onderdeel van Rug Expertise Centrum Nederland. Binnen deze centra maken wij gebruik van zeer unieke behandelmethodes zoals Krullaards Perfect Reset en David Spine rugrevalidatie. Het kan dus zijn dat een deel van uw behandeling plaatsvind in een locatie waar wij gebruik maken van deze methodes. Dit kan in onze dichtstbijzijnde locaties in Rotterdam, Breda en De Bilt.

Sporten Basic-Fit Fysiotherapie Eijkenaar
Sportfysio Niels
Fysiotherapeut Niels - sportfysiotherapie

Rug Expertise Centrum en Basic Fit

Wij zijn gevestigd in Basic Fit Vlaardingen. Naast de beschikking over onze kennis en behandelvaardigheden hebben wij alle mogelijkheden op het vlak van (intensieve) rugrevalidatie. Voor en/of na uw behandeling / coaching trained u uw rug. Uiteraard zeer goed begeleidt door 1 van onze therapeuten.

Pijneducatie

Onze fysiotherapeuten zullen u naast het onderzoeken en behandelen ook oefeningen meegeven en uitleg over uw klachten. Zij nemen graag de tijd om aan u uit te leggen waar uw pijnklacht precies vandaan komt en hoe u er het beste mee om kunt gaan. Heeft u bijvoorbeeld last van chronische pijn? Dan geven onze fysiotherapeuten u graag een uitgebreide uitleg en eventueel nog aanvullende informatie mee om thuis na te lezen.

(sport)revalidatie bij Basic-Fit Vlaardingen

Heeft u blessures opgelopen tijdens het sporten of heeft u een chronische aandoening die maar niet over gaat? Wij helpen u herstellen van uw klachten door middel van (sport)revalidatie. Hierbij komt persoonlijke begeleiding kijken om doelgericht en veilig te kunnen sporten. Wij zullen u indien nodig ook behandelen met fysiotherapie of manuele therapie.

De deskundigheid van onze fysiotherapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Waarom het Rug Expertise Centrum in Vlaardingen?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Vlaardingen geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijn, hoge rugpijn, schouderpijn, bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Vlaardingen!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland