Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Vlaardingen?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Vlaardingen. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Vlaardingen

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Vlaardingen. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Rein-Jan Elenbaas en Niels Wijfje. U kunt bij ons terecht voor klachten aan de rug, nek, schouder of het bekken. Onze ervaren fysiotherapeut zal u van begin tot eind zo goed mogelijk begeleiden naar uw herstel!

De eerste afspraak in Vlaardingen

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom neemt onze fysiotherapeut Rein-Jan Elenbaas of Niels Wijfje in Vlaardingen de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut Rein-Jan Elenbaas of Niels Wijfje een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Vlaardingen gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten Rein-Jan Elenbaas en Niels Wijfje in Vlaardingen werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

De deskundigheid van onze fysiotherapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Waarom het Rug Expertise Centrum in Vlaardingen?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Vlaardingen geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijn, hoge rugpijn, schouderpijn, bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Vlaardingen!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland