Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van De Bilt?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum De Bilt. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan binnen een werkdag klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum De Bilt!

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in De Bilt. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Bob Duynstee, Nicky van Ee, en Maarten van Eijle . Onze fysiotherapeuten helpen u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

De eerste afspraak in De Bilt

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in De Bilt de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose stellen onze fysiotherapeuten een behandelplan op. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in De Bilt gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie, manuele therapie en de David Spine methode. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Op basis van de uitgebreide intake stellen wij een gericht behandelplan op. Naast de behandeling door een fysio-/manueel therapeut maken wij gebruik van de David Spine methode. Dit is een zeer unieke en doeltreffende trainingsmethode om rugklachten de baas te worden. Ook maken wij gebruik van unieke ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• De deskundigheid van onze therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

• Waarom het Rug Expertise Centrum in De Bilt?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in De Bilt geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijnschouderpijnbekken- en heupklachtenspitherniaartrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in De Bilt!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland