Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van De Bilt?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum De Bilt. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum De Bilt

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in De Bilt. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Bob Duynstee, Nicky van Ee, Maarten van Eijle  en Wouter Geels . U kunt bij ons terecht voor klachten aan de rug, nek, schouder of het bekken. Onze ervaren fysiotherapeut zal u van begin tot eind zo goed mogelijk begeleiden naar uw herstel!

De eerste afspraak in De Bilt

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in De Bilt de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in De Bilt gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in de Bilt werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals David Spine rugtraining, de zooltjes van het Rug Expertise Centrum en eventueel ook doorverwijzen naar de Krullaards Perfect Reset methode in Purmerend

Wouter Geels - Akker16
Team de Bilt
Fysiotherapie Akker16

Samenwerking met specialisten

In de Bilt hebben onze fysiotherapeuten een goede samenwerking met specialisten voor het nodige aanvullende onderzoek dat noodzakelijk is. De specialisten van Bergman clinics zijn een voorbeeld daarvan. Bergman clinics kan naast een onderzoek ook een behandeling uitvoeren om de rugpijn te verminderen wanneer dit nodig is. Zij staan voor een persoonlijke benadering en dat vinden onze fysiotherapeuten ook erg belangrijk.

Pijneducatie

Onze fysiotherapeuten zullen naast het onderzoeken en behandelen u ook oefeningen meegeven en uitleg geven over uw klachten. Zij nemen graag de tijd om aan u uit te leggen waar uw pijn precies vandaan komt en hoe u er het beste mee om kunt gaan. Heeft u bijvoorbeeld last van chronische pijn? Dan geven onze fysiotherapeuten u graag een uitgebreide uitleg en eventueel nog aanvullende informatie mee om rustig thuis na te lezen.

David Spine Rugtraining

De David Spine Solution bestaat uit meet- en trainingsapparatuur, waarbij op een wetenschappelijk bewezen manier de rug kracht en beweeglijkheid in kaart kan worden gebracht en vervolgens getraind en versterkt kan worden. Hiermee kunnen we dus gericht de spieren trainen om uw klachten te verhelpen.

De deskundigheid van onze fysiotherapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Waarom het Rug Expertise Centrum in De Bilt?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in De Bilt geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijn, hoge rugpijn, schouderpijn, bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in De Bilt!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland