Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van De Bilt?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum De Bilt. Onze manuele therapeuten en chiropractor zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan binnen een werkdag klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Chiropractie, Manuele Therapie en David Spine rugtraining bij Rug Expertise Centrum De Bilt!

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in De Bilt. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Bob Duynstee, Nicky van Ee, Maarten van Eijle  en chiropractor Mynhardt Erasmus. U kunt bij ons terecht voor klachten aan de rug, nek, schouder of het bekken. Onze ervaren behandelaars zullen u van begin tot eind zo goed mogelijk begeleiden naar uw herstel!

De eerste afspraak in De Bilt

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in De Bilt de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten. In veel gevallen word u gezien door onze chiropractor en één van onze fysiotherapeuten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose stellen onze chiropractor en fysiotherapeuten een behandelplan op. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in De Bilt gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie, manuele therapie en chiropractie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Op basis van de uitgebreide intake stellen wij een gericht behandelplan op. Naast de behandeling door een chiropractor en fysio-/manueel therapeut maken wij gebruik van de David Spine methode. Dit is een zeer unieke en doeltreffende trainingsmethode om rugklachten de baas te worden. Ook maken wij gebruik van unieke ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Chiropractor Mynhardt Erasmus
Team de Bilt
David Spine

Samenwerking met specialisten

Bij Rug Expertise Centrum de Bilt hebben onze therapeuten een goede samenwerking met medische specialisten voor het nodige aanvullende onderzoek dat noodzakelijk is. De neurochirurgen van Bergman Clinics en Medisch Kliniek Velzen zijn een voorbeeld daarvan. Deze klinieken kunnen naast onderzoek ook een ingreep uitvoeren om de rugpijn te verminderen wanneer dit nodig is. Zij staan voor snelheid en een persoonlijke benadering. Dat vinden wij als Rug Expertise Centrum enorm belangrijk.

Pijneducatie

Onze fysiotherapeuten zullen naast het onderzoeken, behandelen en trainen u ook uitleg geven over uw klachten. Zij nemen graag de tijd om aan u uit te leggen waar uw pijn precies vandaan komt en hoe u er het beste mee om kunt gaan. Heeft u bijvoorbeeld last van chronische pijn? Dan geven onze fysiotherapeuten u graag een uitgebreide uitleg en eventueel nog aanvullende informatie mee om rustig thuis na te lezen.

David Spine Rugtraining

De David Spine Solution bestaat uit meet- en trainingsapparatuur, waarbij op een wetenschappelijk bewezen manier de rugkracht en beweeglijkheid in kaart kan worden gebracht en vervolgens getraind en versterkt kan worden. Hiermee kunnen we dus gericht de spieren trainen om uw klachten te verhelpen.

De deskundigheid van onze therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Onze chiropractor heeft een 5-jarige universitaire voltijd studie moeten afronden om in de praktijk te kunnen behandelen. Om klachten goed te kunnen verhelpen wordt u bij ons vaak behandeld door een chiropractor en fysiotherapeut. Onze ervaring is dat mensen die naast chiropractie ook fysiotherapeutische behandeling krijgen, veel minder behandelingen nodig hebben om tot het gewenste resultaat te komen.

Waarom het Rug Expertise Centrum in De Bilt?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in De Bilt geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten en chiropractor zijn hoogopgeleid, waardoor zij getraind zijn om niet alleen de oorzaak van de pijn te behandelen maar ook de oorzaak van uw (chronische) klacht op te sporen en te verhelpen. Hierdoor bent ú op de snelste manier van uw klachten af. In een gratis screening vertelt 1 van onze therapeuten u daar graag meer over.

Maak direct een afspraak in De Bilt!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland