Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van De Bilt?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum De Bilt. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie Akker 16 - De Bilt

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum De Bilt

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in De Bilt. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Nicky van Ee, Bob Duynstee, Maarten van Eijle en Steven Hanna. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in De Bilt

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in De Bilt de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in De Bilt gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in De Bilt werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
behandeling de bilt

Waarom het Rug Expertise Centrum in De Bilt?

Het Rug Expertise Centrum (REC) De Bilt is gevestigd binnen Akker 16 Fysiotherapie. Akker 16 bestaat al 30 jaar en is overgenomen door Fydee-Vitae van oprichter en voormalig eigenaar Wouter Geels, die nu geniet van zijn pensioen.

Onze praktijk is uniek vanwege de uitstekende locatie, de David Spine-trainingslijn en de aanwezigheid van diverse andere zorgprofessionals in het pand. De therapeuten Nicky, Bob, Maarten en Steven zijn allen gespecialiseerd in rugklachten, ieder met hun eigen specifieke aanpak.

Naast deskundige manuele en fysiotherapeutische behandelingen beschikken wij over een eigen fitnessruimte. We werken ook samen met verschillende andere disciplines zoals osteopathie, acupunctuur en chiropractie in de omgeving. Sinds kort hebben we bovendien een eigen chiropractor aan ons team toegevoegd, wat onze zorgverlening nog verder versterkt.

Maak direct een afspraak in De Bilt!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.