Wie zijn uw behandelaars?

Uw behandelaar volgt uw zorgproces te allen tijde

Rug Expertise Centrum werkt uitsluitend met gerenommeerde specialisten op het gebied van de behandeling van rug-, nek- en mentale klachten. Welke behandelaar het beste aansluit bij uw specifieke klachten, zal naar voren komen tijdens de intake. Na het vaststellen van uw klachten, koppelen wij u aan één of meerdere specialisten. Dit kan een algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut, coach, ergotherapeut en of psycholoog zijn. Mocht er verdere onderzoek nodig zijn, dan schakelen we een orthopeed of een neuroloog in.

Resulteert uw behandelingstraject niet in een succes, dan bespreekt u met uw behandelaar welke vervolgstappen er het beste genomen kunnen worden. Dit kan betekenen dat u wordt doorverwezen naar één van onze gespecialiseerde artsen of chirurgen. Deze specialisten werken allen met elkaar samen met maar één doel: u de best mogelijke behandeling aanbieden.

Neem contact op

Invulvelden

Online Rugtest

Direct goede zorg voor uw rug?

Lisanne en Eric zijn werkzaam op het kantoor van het Rug Expertise Centrum. De uitdaging van Lisanne is om u naar de juiste Rug Expertise Centrum praktijk te begeleiden. Eric is fysiotherapeut en kan al uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

een moment geduld a.u.b.