Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Tynaarlo?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Tynaarlo. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Tynaarlo

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Tynaarlo! Onze Rugexpert op deze locatie is Rowan Veenhuizen. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

De eerste afspraak in Tynaarlo

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Tynaarlo de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Tynaarlo gebruik van verschillende behandelmethodes om uw klachten te verhelpen.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Tynaarlo werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• Waarom het Rug Expertise Centrum in Tynaarlo?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Tynaarlo geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijn, schouderpijn, spit, hernia, artrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Tynaarlo!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.