Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Breda?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Breda. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie Boeimeer

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Breda

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Breda. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Rein-Jan Elenbaas, Thom Romeijn en Assistent-fysiotherapeuten Jaimie van de Steenoven en Renee Engel. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Breda

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Breda de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Breda gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Breda werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
Fysiotherapie Boeimeer

Waarom het Rug Expertise Centrum in Breda?

Het Rug Expertise Centrum Breda (Fysiotherapie Boeimeer) is gevestigd aan de Badstraat 2, aan de rand van het centrum van Breda. REC Breda onderscheidt zich door een frisse en bredere kijk op klachten en door het gebruik van innovatieve behandelmethoden zoals de Body Balancer en Origene-therapie.

Onze therapeuten Thom en Rein-Jan, samen met de assistent-fysiotherapeuten Jaimie en Renee, zijn allen gespecialiseerd in de behandeling van wervelkolomgerelateerde klachten. Thom richt zich voornamelijk op fasciatherapie, terwijl Rein-Jan gespecialiseerd is in manuele therapie. Jaimie en Renee houden zich vooral bezig met de begeleiding van gespecialiseerde rugtraining.

Naast deskundige manuele en fysiotherapeutische behandelingen bieden wij ook vacuümtherapie aan in de praktijk. Meer informatie over de Vasoqure vindt u op onze website.

Onze aanpak is uniek door de combinatie van diverse specialisaties en innovatieve methoden, waardoor we een uitgebreide en effectieve behandeling kunnen bieden voor diverse rugklachten.

Maak direct een afspraak in Breda!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.