Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Heerhugowaard?

Welkom bij onze Rug Expertise Locaties in Heerhugowaard. Onze specialisten op deze locatie zijn Ben Ranzijn (fysiotherapeut), Maarten van Eijle (manueel therapeut) en Wim Kes (chiropractor). Wij helpen u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. Wij helpen u bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Wij doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij we gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Heerhugowaard

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Heerhugowaard. Onze specialisten op deze locatie zijn Ben Ranzijn, Maarten van Eijle en chiropractor Wim Kes. Onze fysiotherapeuten en chiropractor helpen u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut of chiropractor helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten en chiropractor doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

Onze Rug Expertise Centrum en Chiropractie locaties in Heerhugowaard

image

Uiterwaard 11, 1703 MB Heerhugowaard
(Rug Expertise Centrum)

Chiropractie Wim Kes, Heerhugowaard

J. Duikerweg 8, 1703 DH Heerhugowaard
(Chiropractie Kes)

Voor meer informatie over onze chiropractielocatie aan de J. Duikerweg in Heerhugowaard, klikt u op deze LINK.

Informatie Rug Expertise centrum locatie Uiterwaard 11:

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

De eerste afspraak in Heerhugowaard

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Heerhugowaard de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Heerhugowaard gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Heerhugowaard werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• De deskundigheid van onze fysiotherapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

• Waarom het Rug Expertise Centrum in Heerhugowaard?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Heerhugowaard geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijnschouderpijnbekken- en heupklachtenspitherniaartrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Heerhugowaard!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland