Over Het Rug Expertise Centrum

Het Rug Expertise Netwerk bestaat uit zelfstandige Rug Centra die samenwerken onder 1 noemer om met elkaar de behandeling van rug- en nekklachten te faciliteren om de beste zorg voor u te kunnen garanderen.

Het Rug Expertise Centrum is ontstaan vanuit een klantbehoefte. Rugcliënten worden van het kastje naar de muur gestuurd, zonder dat er goed naar de klachten gekeken wordt of naar de cliënt geluisterd wordt. Met als gevolg dat de cliënt na diverse behandelingen nog steeds niet verder geholpen is en de klachten aanblijven. Bij Rug Expertise Centrum hanteren wij de werkwijze ‘eerst denken, dan doen’. Rug Expertise Centrum brengt eerst uw klachten in kaart en gaat hierbij verder dan alleen uw lichamelijke klachten. Om het maximale uit de behandeling te halen richt de totaalaanpak van het Rug Expertise Centrum zich op de mens als geheel.

Onze missie

Wij streven ernaar om mensen van hun (chronische) rug- en nekklachten af te helpen, zodat zij weer vrij en pijnloos kunnen bewegen.

Onze visie

Onze visie is om de mens als totaal te zien en niet alleen de fysieke klacht te behandelen.

Neem contact op

Invulvelden

Online Rugtest

Direct goede zorg voor uw rug?

Lisanne en Eric zijn werkzaam op het kantoor van het Rug Expertise Centrum. De uitdaging van Lisanne is om u naar de juiste Rug Expertise Centrum praktijk te begeleiden. Eric is fysiotherapeut en kan al uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

een moment geduld a.u.b.