Heeft u rug-, bekken,- en/of nekklachten?
Zonder wachttijd kunt u direct terecht bij Rug Expertise Centrum Purmerend aan de Weerwal!

Heeft u last van een doffe zeurende pijn in uw rug of nek die langzaam erger wordt? Of ondraaglijke rug- of nekpijn waardoor u niet tot nauwelijks kunt bewegen? Belemmeren uw rug- en nekklachten u zodanig dat uw dagelijkse leven er onder lijdt? Dan bent u bij het Rug Expertise Centrum aan het goede adres.

Over Rug Expertise Centrum Purmerend

In ons mooie Rug Expertise Centrum op de Weerwal in Purmerend kunt u terecht voor (langdurige en/of steeds terugkerende) rugklachten, nekklachten en schouderklachten. De rugspecialist op onze locatie in Purmerend is therapeut Maarten van Eijle

Behandeling bij Rug Expertise Purmerend

Op basis van een uitgebreide intake gaat Maarten samen met u aan de slag.

“Ook ben ik mij meer gaan verdiepen in patiënten met onverklaarbare pijnklachten aan de rug, nek en schouders. Deze categorie patiënten behandel ik over het algemeen. Vaak is het een hele zoektocht om de puzzel van pijn en het onvermogen om pijnvrij te bewegen op te lossen. Deze zoektocht is vaak intensief, maar voor de patiënt heel waardevol.“

Rug Expertise Centrum Purmerend maakt een onderscheid in acute, sluimerende en chronische rugklachten. Acute- en sluimerende rugklachten kunnen vaak na een grondig onderzoek prima behandeld worden. Met de nodige tips en adviezen van Maarten kunt u er weer ‘tegenaan’!.

Chronische rugklachten is letterlijk en figuurlijk een lastiger verhaal. Soms merken wij dat clienten met chronische rugklachten niet of verkeerd zijn behandeld in het verleden. Bij chronische rugklachten brengen wij uw voorgeschiedenis goed in kaart. Wanneer wij inschatten dat behandeling door onze fysiotherapeut kan werken, starten wij eerst met gerichte behandelingen, waarna wij onze verdere interventie inzetten.

Het komt regelmatig voor dat wij zien dat behandeling of training van uw rug geen uitkomst biedt. Wij brengen u dan in contact met een medisch specialist (orthopeed of neurochirurg) waarmee wij nauw samenwerken. In dit geval gebeurt dit altijd in overleg met uw huisarts of medisch specialist.

Wanneer u met uw chronische rugklachten door ons juist behandeld bent (lees; behandeling door onze fysiotherapeut of operatie en/of advies door een medisch specialist) gaat u aan de slag met gerichte oefentherapie. Hiermee wordt het vertrouwen in bewegen met uw rug weer teruggewonnen. Dit vindt plaats in de praktijk aan de Weerwal in Purmerend, maar ook door middel van oefeningen die thuis gedaan kunnen worden. Verder kijkt Maarten samen met u hoe het dagelijks leven kan worden ingericht, zodat u in staat bent uw rugklacht te ‘managen’ en aan te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporten/bewegen, ontspanning en beweeggedrag tijdens het werk of vrije tijd.

null

Maarten

null

Aline

null

Beate

Openingstijden

  • maandag: 8.00 – 18.00 uur
  • dinsdag: 8.00 – 18.00 uur
  • woensdag: 8.00 – 18.00 uur
  • donderdag: 8.00 – 18.00 uur
  • vrijdag: 8.00 – 18.00 uur