Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Goes?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Goes. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie Goes-Zuid - Rug Expertise Centrum Goes

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Goes

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Goes. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Rein-Jan Elenbaas, Rob Townsed, Kees de Bruijn en Huub van Noorden. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Goes

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Goes de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Goes gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Goes werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
Fysiotherapie Goes-Zuid - Rug Expertise Centrum Goes

Waarom het Rug Expertise Centrum in Goes?

Fysiotherapie Goes-Zuid werd in 2009 opgericht door fysiotherapeuten Kees de Bruijn en Rein-Jan Elenbaas. Daarvoor kende de praktijk al een veertigjarige geschiedenis onder de naam Fysiotherapie Delacourt, gevestigd in het gelijknamige woonhuis van Johan Delacourt aan de Kloetingseweg 58. In 2009 verhuisde de praktijk naar het prachtige pand aan de ’s Gravenpolderseweg 37a in Goes. Sindsdien zijn we flink gegroeid en ontvangen we cliënten uit heel Zuidwest-Nederland.

Onze praktijk onderscheidt zich van vele andere fysiotherapiepraktijken door de deskundigheid van onze therapeuten. Bij ons vindt u geen trainingszaal, maar een behandelbank. Wij benaderen de mens in zijn totaliteit, evenals de lichamelijke klachten die zich manifesteren. We hebben veel ervaring met het succesvol behandelen van rugklachten en dankzij onze samenwerking met het Rug Expertise Centrum is deze expertise alleen maar verder gegroeid. Gezien het aantal rugpatiënten dat wij behandelen en de successen die we boeken, mogen we ons terecht de rugspecialisten van Zeeland noemen.

Maak direct een afspraak in Goes!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.