Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Haarlem?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Haarlem

In ons mooie Rug Expertise Centrum op de Wagenweg in Haarlem kunt u terecht voor (langdurige en/of steeds terugkerende) pijnklachten. De rugspecialisten op onze locatie in Haarlem zijn Beate Thiele, Aline Mauna en Tim Benner. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Onderzoek en behandeling bij Rug Expertise Centrum Haarlem

Onze Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in rug, nek en bekkenklachten en het onderzoeken hiervan. Nadat de diagnose gesteld is beoordelen wij of we u kunnen helpen. Enerzijds door het optimaliseren van de bewegingen van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Anderzijds door het toepassen van unieke behandelmethoden zoals de Krullaards Perfect Reset methode en de zogenaamde I-tensic en FlexChair training.

Unieke behandelmethoden

Door te klikken op deze links leest u meer over deze unieke methoden!

De 1e afspraak bij onze fysiotherapeut in Haarlem

Tijdens de 1e afspraak nemen we de tijd voor u. We doen altijd eerst een zeer uitgebreide intake en onderzoek. Pas dan start de behandeling. De behandeling bestaat uit het terugbrengen van de natuurlijke bewegingen van het lichaam middels manuele therapie en aanvullend maken wij gebruik van onze unieke behandelmethoden.

• Waarom het Rug Expertise Centrum?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Haarlem geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijnschouderpijnbekken- en heupklachtenspitherniaartrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

• De deskundigheid van onze therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en intensief getraind in het gebruik en het succesvol toepassen van de Krullaards Perfect Reset Methode, FlexChair Training en de I-tensic methode.

Meer weten over Rug Expertise Centrum Haarlem of de eerste afspraak?
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland