Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Haarlem?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Haarlem

In ons mooie Rug Expertise Centrum op de Wagenweg in Haarlem kunt u terecht voor (langdurige en/of steeds terugkerende) rugklachten, nekklachten en schouderklachten. De rugspecialisten op onze locatie in Haarlem zijn Beate Thiele, Aline Mauna en Tim Benner.

Onderzoek en behandeling bij Rug Expertise Centrum Haarlem

Onze Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in rug, nek en bekkenklachten en het onderzoeken hiervan. Nadat de diagnose gesteld is beoordelen wij of we u kunnen helpen. Enerzijds door het optimaliseren van de bewegingen van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Anderzijds door het toepassen van unieke behandelmethoden zoals de Krullaards Perfect Reset methode en de zogenaamde I-tensic en FlexChair training.

Unieke behandelmethoden

Door te klikken op deze links leest u meer over deze unieke methoden!

De 1e afspraak bij onze fysiotherapeut in Haarlem

Tijdens de 1e afspraak nemen we de tijd voor u. We doen altijd eerst een zeer uitgebreide intake en onderzoek. Pas dan start de behandeling. De behandeling bestaat uit het terugbrengen van de natuurlijke bewegingen van het lichaam middels manuele therapie en aanvullend maken wij gebruik van onze unieke behandelmethoden.

• Waarom het Rug Expertise Centrum?

Er zijn in Nederland veel praktijken die een breed scala aan klachten behandelen. Wij geloven dat u het meeste heeft aan een expert. Door veel ervaring en kennis weten we hoe we u het beste kunnen helpen. We zijn gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, denk hierbij aan: lage rugpijn, hoge rugpijn en schouderklachten. Maar denk ook aan bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn.

• De deskundigheid van onze therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en intensief getraind in het gebruik en het succesvol toepassen van de Krullaards Perfect Reset Methode, FlexChair Training en de I-tensic methode.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Meer weten over Rug Expertise Centrum Haarlem of de eerste afspraak? Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland