Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialist van Rotterdam?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Rotterdam. Onze manueel- en fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden op al onze locaties in Rotterdam.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij onze Rug Expertise Centra's in Rotterdam

Welkom bij de Rug Expertise Centrum van Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor klachten aan de rug, nek, schouder of het bekken. Onze ervaren fysio- en manueeltherapeuten zullen u van begin tot eind zo goed mogelijk begeleiden naar uw herstel!

Onze Rug Expertise Centrum locaties in Rotterdam

Blondeelstraat 15a, 3067 VA, Rotterdam (Alexander)

image

Maaskade 43, 3071 NB Rotterdam (Noordereiland)

Maaskade Rotterdam (Noordereiland)

Schieweg 47D, 3038 AE Rotterdam (West)

Schieweg Rotterdam (West)

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

De eerste afspraak in Rotterdam

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom neemt onze fysiotherapeut in Rotterdam de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Rotterdam gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Pijneducatie

Onze fysiotherapeut zal naast het onderzoeken en behandelen u ook oefeningen meegeven en uitleg geven over uw klachten. Zij nemen graag de tijd om aan u uit te leggen waar uw pijn precies vandaan komt en hoe u er het beste mee om kunt gaan. Heeft u bijvoorbeeld last van chronische pijn? Dan geeft onze fysiotherapeut u graag een uitgebreide uitleg en eventueel nog aanvullende informatie mee om rustig thuis na te lezen.

• De deskundigheid van onze fysiotherapeut

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

• Waarom het Rug Expertise Centrum?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Rotterdam geholpen door een experts. Onze behandelaren zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijnschouderpijnbekken- en heupklachtenspitherniaartrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze expert u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Rotterdam!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland