Heeft u patiënten met klachten aan het bekken, de rug en/of de nek?
Dan kunt u direct verwijzen naar de specialisten van het Rug Expertise Centrum.

Patiënten kunnen bij ons terecht zonder lange wachttijden en worden geholpen door ervaren specialisten. Vrijwel alle behandelingen vallen binnen de verzekerde zorg. Niet voor niets verwijzen huisartsen en andere medisch specialisten jaarlijks hun patiënten naar de rugexperts binnen de locaties van het Rug Expertise Centrum.

Focus op zorg

Het Rug Expertise Centrum kent verschillende locaties verspreidt over het land met elk hun eigen specialisme. Een aantal vestigingen zijn de zogenaamde REC-focus-locaties waarin we multidisciplinair chronische rugklachten behandelen.

Waarom het Rug Expertise Centrum?

Kwaliteit

Wij bieden gespecialiseerde en geïntegreerde zorg: diagnose, behandeling én vervolgtraject sluiten naadloos op elkaar aan. Dat levert zorg op van topkwaliteit met bewezen resultaat.

Snelle toegang

Onze locaties verspreid over het land kennen korte toegangstijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consultafspraak. Ook het behandeltraject kan op korte termijn gepland worden.

Landelijke dekking

Het Rug Expertise Centrum heeft inmiddels meer dan  20 locaties verspreid over heel Nederland. Uw patiënt kan dus in de eigen omgeving terecht voor consult en behandeling.

Persoonlijke benadering

Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruime voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Uw patiënt is in goede handen.

Zo kunt u verwijzen

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u o.a. gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende locaties van het Rug Expertise Centrum. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 24 uur contact hebben opgenomen met uw patiënt voor een afspraak op een locatie dichtbij hem/haar in de buurt.

U kunt ook een afspraak maken voor uw patiënt door te bellen met ons Informatiecentrum:

085 1305474 of door een email te sturen naar info@rugexpertisecentrum.nl