Zoekt u de beste fysio- en bekkenspecialist van Best?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Best. Onze bekkenspecialist is gespecialiseerd in diverse bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Best

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Best. Onze fysio- en bekkenspecialisten zijn Peter van Alphen en Carola Nolte. Onze fysiotherapeuten helpen u bij alle nekklachten, rugklachten en/of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

De eerste afspraak in Best

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Best de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zullen onze fysiotherapeuten een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Best gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Samenwerking met (medisch) specialisten

Onze fysiotherapeuten stellen op basis van de uitgebreide intake gericht een behandelplan op. Soms is de deskundigheid van een medisch specialist nodig. In het geval er verder beeldvormend onderzoek nodig is werken wij intensief samen met Medische Kliniek Velsen (MKV) en Bergman Clinics.

• Waarom het Rug Expertise Centrum in Best?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Best geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijnschouderpijnbekken- en heupklachten en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Best!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.