Heeft u rug-, bekken,- en/of nekklachten?
Zonder wachttijd kunt u direct terecht bij Rug Expertise Centrum Zierikzee aan de Lange Nobelstraat!

Heeft u last van een doffe zeurende pijn in uw rug of nek die langzaam erger wordt? Of ondraaglijke rug- of nekpijn waardoor u niet tot nauwelijks kunt bewegen? Belemmeren uw rug- en nekklachten u zodanig dat uw dagelijkse leven er onder lijdt? Dan bent u bij het Rug Expertise Centrum aan het goede adres.

Over Rug Expertise Centrum Zierikzee

In ons mooie Rug Expertise Centrum op de Lange Nobelstraat in Zierikzee kunt u terecht voor (langdurige en/of steeds terugkerende) rugklachten, nekklachten en schouderklachten. De rugspecialist op onze locatie in Zierikzee is therapeut Erwin Schell

Behandeling bij Rug Expertise Zierikzee

Op basis van een uitgebreide intake gaat Erwin samen met u aan de slag.

“Naast een zeer uitgebreide intake, behandel ik als fysiotherapeut uw rug. Ik geef inzicht in hoe pijn werkt, en wat daarbij voor u van belang is. Inzicht in de rugklachten en waar deze door zijn ontstaan, is een belangrijke voorwaarde voor een goed herstel van de rug.”

Rug Expertise Centrum Zierikzee maakt een onderscheid in acute, sluimerende en chronische rugklachten. Acute- en sluimerende rugklachten kunnen vaak na een grondig onderzoek prima behandeld worden. Met de nodige tips en adviezen van Rene kunt u er weer ‘tegenaan’!.

Chronische rugklachten is letterlijk en figuurlijk een lastiger verhaal. Soms merken wij dat clienten met chronische rugklachten niet of verkeerd zijn behandeld in het verleden. Bij chronische rugklachten brengen wij uw voorgeschiedenis goed in kaart. Wanneer wij inschatten dat behandeling door onze fysiotherapeut kan werken, starten wij eerst met gerichte behandelingen, waarna wij onze verdere interventie inzetten.

Het komt regelmatig voor dat wij zien dat behandeling of training van uw rug geen uitkomst biedt. Wij brengen u dan in contact met een medisch specialist (orthopeed of neurochirurg) waarmee wij nauw samenwerken. In dit geval gebeurt dit altijd in overleg met uw huisarts of medisch specialist.

Wanneer u met uw chronische rugklachten door ons juist behandeld bent (lees; behandeling door onze fysiotherapeut of operatie en/of advies door een medisch specialist) gaat u aan de slag met gerichte oefentherapie. Hiermee wordt het vertrouwen in bewegen met uw rug weer teruggewonnen. Dit vindt plaats in de praktijk aan de Lange Nobelstraat in Zierikzee, maar ook door middel van oefeningen die thuis gedaan kunnen worden. Verder kijkt Erwin samen met u hoe het dagelijks leven kan worden ingericht, zodat u in staat bent uw rugklacht te ‘managen’ en aan te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporten/bewegen, ontspanning en beweeggedrag tijdens het werk of vrije tijd.

Openingstijden

  • maandag: 7.30 – 20.00 uur
  • dinsdag: 8.00 – 19.00 uur
  • woensdag: 7.30 – 20.00 uur
  • donderdag: 7.30 – 18.00 uur
  • vrijdag: 7.30 – 18.00 uur