Peter van Alphen Fysiotherapeut Best

Leer rugspecialist Peter van Alphen van het Rug Expertise Centrum beter kennen…

Ik ben een gepassioneerde fysiotherapeut. Naast dat ik algemeen therapeut ben heb ik een speciale focus op het behandelen van rugproblemen en chronische pijn. Ik begrijp dat fysieke(rug)klachten een enorme impact kunnen hebben op het dagelijks leven. Mijn doel is om hulp te bieden bij het verminderen van pijn, vergroten van mobiliteit en het algemene welzijn te bevorderen om zo de kwaliteit van leven te verbeteren.

Ik geloof in het behandelen van het gehele plaatje. Ik werk nauw samen met mijn patiënten waarbij ik niet alleen de symptomen aanpak, maar ook de onderliggende oorzaken van hun pijn probeer te begrijpen en een behandeling op maat bied. Door middel van educatie en begeleiding leer ik mijn patiënten ook hoe ze zelf actief kunnen bijdragen aan hun herstelproces.

Ik streef naar het bieden van een persoonlijke en ondersteunende omgeving, waar patiënten zich op hun gemak voelen. Hierdoor hebben zij vertrouwen in hun herstel waardoor ze weer pijnvrij en vol energie door het leven gaan.