Heeft u rug-, bekken,- en/of nekklachten?
Zonder wachttijd kunt u direct terecht bij Rug Expertise Centrum Sint Oedenrode aan de Neulstraat!

Heeft u last van een doffe zeurende pijn in uw rug of nek die langzaam erger wordt? Of ondraaglijke rug- of nekpijn waardoor u niet tot nauwelijks kunt bewegen? Belemmeren uw rug- en nekklachten u zodanig dat uw dagelijkse leven er onder lijdt? Dan bent u bij het Rug Expertise Centrum aan het goede adres.

Over Rug Expertise Centrum Sint Oedenrode

In ons mooie Rug Expertise Centrum op de Neulstraat in Sint Oedenrode kunt u terecht voor (langdurige en/of steeds terugkerende) rugklachten, nekklachten en schouderklachten. De rugspecialist op onze locatie in Sint Oedenrode is therapeut Luc van Kruijsdijk

Behandeling bij Rug Expertise Sint Oedenrode

Op basis van een uitgebreide intake gaat Luc samen met u aan de slag.

“Met het Rug Expertise Centrum bieden wij een brede aanpak op het gebied van rugklachten, met de chronische lage rugklachten in het bijzonder. Deze mensen hebben vaak al maanden tot jaren klachten en hebben niet genoeg aan het versoepelen en aansterken van de rug.”

Rug Expertise Centrum Sint Oedenrode maakt een onderscheid in acute, sluimerende en chronische rugklachten. Acute- en sluimerende rugklachten kunnen vaak na een grondig onderzoek prima behandeld worden. Met de nodige tips en adviezen van Luc kunt u er weer ‘tegenaan’!.

Chronische rugklachten is letterlijk en figuurlijk een lastiger verhaal. Soms merken wij dat clienten met chronische rugklachten niet of verkeerd zijn behandeld in het verleden. Bij chronische rugklachten brengen wij uw voorgeschiedenis goed in kaart. Wanneer wij inschatten dat behandeling door onze fysiotherapeut kan werken, starten wij eerst met gerichte behandelingen, waarna wij onze verdere interventie inzetten.

Het komt regelmatig voor dat wij zien dat behandeling of training van uw rug geen uitkomst biedt. Wij brengen u dan in contact met een medisch specialist (orthopeed of neurochirurg) waarmee wij nauw samenwerken. In dit geval gebeurt dit altijd in overleg met uw huisarts of medisch specialist.

Wanneer u met uw chronische rugklachten door ons juist behandeld bent (lees; behandeling door onze fysiotherapeut of operatie en/of advies door een medisch specialist) gaat u aan de slag met gerichte oefentherapie. Hiermee wordt het vertrouwen in bewegen met uw rug weer teruggewonnen. Dit vindt plaats in de praktijk aan de Neulstraat in Sint Oedenrode, maar ook door middel van oefeningen die thuis gedaan kunnen worden. Verder kijkt Luc samen met u hoe het dagelijks leven kan worden ingericht, zodat u in staat bent uw rugklacht te ‘managen’ en aan te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporten/bewegen, ontspanning en beweeggedrag tijdens het werk of vrije tijd.

Openingstijden

  • maandag: 8.00 – 20.00 uur
  • dinsdag: 8.00 – 18.00 uur
  • woensdag: 8.00 – 18.00 uur
  • donderdag: 8.00 – 18.00 uur
  • vrijdag: 8.00 – 18.00 uur

Neem contact op

Invulvelden

Online Rugtest

Direct goede zorg voor uw rug?

Lisanne en Eric zijn werkzaam op het kantoor van het Rug Expertise Centrum. De uitdaging van Lisanne is om u naar de juiste Rug Expertise Centrum praktijk te begeleiden. Eric is fysiotherapeut en kan al uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

een moment geduld a.u.b.