rugspecialist Rotterdam, rugklachten Rotterdam, rugpijn Rotterdam, rugkliniek Rotterdam, rugcentrum Rotterdam, manueel therapeut Rotterdam

Rug Expertise Centrum heeft er sinds deze maand weer een nieuwe locatie bij. Rug Expertise Centrum Rotterdam opent haar deuren. De locatie bevindt zich op de Schieweg in Rotterdam. De locatie is onderdeel van de fysioketen FysioHolland. Op deze locatie kunt u terecht voor (langdurige en/of steeds terugkerende) rugklachten, nekklachten en schouderklachten.

De rugspecialist op onze locatie in Rotterdam is manueel therapeut Rene Askes. 

Op basis van een uitgebreide eerste intake gaat Rene samen met u aan de slag.

“Naast een zeer uitgebreide intake, behandel ik als manueel- fysiotherapeut uw rug. Ik geef inzicht in hoe pijn werkt, en wat daarbij voor u van belang is. Inzicht in de rugklachten en waar deze door zijn ontstaan, is een belangrijke voorwaarde voor een goed herstel van de rug.”

Rug Expertise Centrum Rotterdam maakt een onderscheid in acute, sluimerende en chronische rugklachten. Acute- en sluimerende rugklachten kunnen vaak na een grondig onderzoek prima behandeld worden. Met de nodige tips en adviezen van Rene kunt u er weer ‘tegenaan’!.

Chronische rugklachten is letterlijk en figuurlijk een lastiger verhaal. Bij deze klachten werkt Rug Expertise Centrum Rotterdam nauw samen met lokale en landelijke medisch specialisten. Kijk voor meer informatie over deze locatie op rug-expertise-centrum-rotterdam