Rugexpert Thom Romeijn

Leer rugspecialist Thom Romeijn van het Rug Expertise Centrum beter kennen…

Ik ben Thom Romeijn, 23 jaar en woon in Breda. Ik ben 5,5 jaar geleden de opleiding fysiotherapie gestart, waarbij ik halverwege mijn studie mijn eigen praktijk ben gaan opzetten.

Na afstuderen 1,5 jaar geleden, kreeg ik een hele mooie kans om voor ZuitNL te werken, waar ik verantwoordelijk ben geweest voor fysiotherapie, personal training en het pro-team tennissers. Ik heb hier met internationale toptennissers mogen werken op performance training en fysiotherapie. Daarnaast heb ik met name ervaring en kennis opgedaan op met name wervelkolomproblematiek en schouderklachten.

Ik zal vanaf 1 januari 2023 volledig werkzaam worden binnen Fydee Vitae als ZZP’er. Ik wil mij hier verder ontwikkelen als therapeut en deels ondernemer en zie hier ook kansen om een belangrijke/verantwoordelijke rol te kunnen vervullen in de toekomst binnen fydee. Daarnaast is mijn plan om mij te specialiseren op fascia integrated therapy en schouderspecialisme op de eerste plaats, om zo mijn kwaliteiten als fysiotherapeut een stap hogerop te kunnen tillen!