Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Purmerend?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Purmerend. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Weerwal 18 -1441 AL Purmerend

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Purmerend

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Purmerend. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Maarten van Eijle, Jacco Stommel en Tim Benner. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Purmerend

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Purmerend de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Purmerend gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Purmerend werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de Body Balance Methode en de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
Behandeling

Waarom het Rug Expertise Centrum in Purmerend?

Het Rug Expertise Centrum (REC) Purmerend is gevestigd aan de Weerwal in Purmerend en bestaat sinds maart 2013. De praktijk werd gestart als een gespecialiseerde locatie voor rugklachten, naast onze reguliere praktijk Fysiotherapie Overwhere aan de Gasinjetstraat.

Onze praktijk onderscheidt zich door de innovatieve Body Balancer-behandelmethode. Het team bestaat uit Maarten, Jacco en Tim, die samen een goede mix van jarenlange ervaring en nieuwe, opgeleide vaardigheden bieden. Naast deskundige manuele en fysiotherapeutische behandelingen, bieden wij de Body Balancer-methode, dry needling en medical taping aan.

Maak direct een afspraak in Purmerend!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.