Zoekt u de beste Rug, Nek & Bekken Fysio's van Rotterdam?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Ze staan klaar om u te helpen op onze locaties in het centrum, Noordereiland en Prinsenland.

Maak direct een afspraak:

Fysiotherapie op 3 verschillende locaties in Rotterdam

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Onze Rug Expertise Centrum locaties in Rotterdam

Blondeelstraat 15a, 3067VA, Rotterdam (Alexander)

image

Maaskade 43, 3071NB Rotterdam (Noordereiland)

Maaskade Rotterdam (Noordereiland)

Schieweg 47D, 3038AE Rotterdam (West)

Schieweg Rotterdam (West)

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Waarom het Rug Expertise Centrum Rotterdam?

Er zijn in Nederland veel praktijken die een breed scala aan klachten behandelen. Wij geloven dat u het meeste heeft aan een expert. Door veel ervaring en kennis weten we hoe we u het beste kunnen helpen. We zijn gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, denk hierbij aan: lage rugpijn, hoge rugpijn en schouderklachten. Maar denk ook aan bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn.

Fysiotherapie bij rug- en nekklachten

4 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met rug- of nekklachten. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mensen er meerdere malen in hun leven last van hebben, doordat de oorzaak niet goed aangepakt wordt. Als u klachten heeft wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Voordat u het weet, bent u verder van huis. 

De 1e afspraak bij onze fysio in Rotterdam

Tijdens de eerste afspraak op praktijk locatie in Rotterdam gaan onze fysio’s op zoek naar de oorzaak van uw klacht. Vervolgens bespreken we samen met u het meest optimale behandelplan. Daarna behandelt onze fysio u direct.

• Herstellen van uw klachten

Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelmethodes gebruiken om uw klacht te verminderen. U krijgt altijd een fysio behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klacht af bent. Uiteraard leren we u ook hoe u de klacht voortaan kunt voorkomen.

• Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Rotterdam werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes, zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Meer weten over fysiotherapie of de eerste afspraak? Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.