Zoekt u de beste manueel therapeut van Vlaardingen?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen!

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Manuele therapie bij Rug Expertise Centrum in Vlaardingen

Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

Wanneer is manuele therapie nodig?

Onze manueel therapeuten behandelen lage rugpijn, nekpijn en stijfheid in rug, bekken en nek, maar ook bij veel hoofdpijn, duizeligheid of schouderklachten kan manuele therapie de oplossing zijn. Tijdens de intake bekijken we welke behandeling het beste de oorzaak van uw klachten aanpakt.

De snelle werking van manuele therapie

Het prettige van manuele therapie is het snelle resultaat. In vele gevallen ervaren onze patiënten direct minder pijn, hierdoor kunnen zij weer gemakkelijker bewegen. Om terugkerende klachten te voorkomen is het belangrijk dat u werkt aan het verbeteren van uw houding en conditie. Daar helpen wij u ook bij!

De 1e afspraak bij onze fysio in Vlaardingen

Tijdens de eerste afspraak in onze Rug Expertise Centrum in Vlaardingen gaat onze fysiotherapeut op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Vervolgens bespreken wij met u wat het meest optimale behandelplan is. Na deze stappen gaat de fysiotherapeut aan de slag met het behandelen van uw klachten.

• Herstellen van uw klachten

Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelmethodes gebruiken om uw klacht te verminderen. U krijgt altijd een fysio behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klacht af bent. Uiteraard leren we u ook hoe u de klacht voortaan kunt voorkomen.

• Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in De Bilt werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes, zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Meer weten over fysiotherapie of de eerste afspraak? Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord!