Zoekt u de beste Rug, Nek & Bekken Fysio van Vlaardingen?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Ze staan klaar om u te helpen.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie bij Rug Expertise Centrum in Vlaardingen

Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Vlaardingen

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom neemt onze fysiotherapeut in Vlaardingen de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat altijd uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen en begeleiden gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Vlaardingen gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie en sportrevalidatie. Daarnaast werken wij samen met diverse (medisch) specialisten. Het feit dat wij gebruik kunnen maken van veel specialistische trainingsapparatuur maakt onze aanpak uniek en doeltreffend.

Unieke behandelmethodes

Rug Expertise Centrum Vlaardingen is een onderdeel van Rug Expertise Centrum Nederland. Binnen deze centra maken wij gebruik van zeer unieke behandelmethodes zoals Krullaards Perfect Reset en David Spine rugrevalidatie. Het kan dus zijn dat een deel van uw behandeling plaatsvind in een locatie waar wij gebruik maken van deze methodes. Dit kan in onze dichtstbijzijnde locaties in Rotterdam, Breda en De Bilt.

• Herstellen van uw klachten

Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelmethodes toepassen om uw klacht te verminderen. U krijgt altijd een fysiotherapie behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klachten af bent. Wij geven u ook advies en indien nodig oefeningen mee om terugkerende klachten te voorkomen.

• Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Vlaardingen werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes, zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Meer weten over fysiotherapie of de eerste afspraak? Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord!