Zoekt u de beste Rug, Nek & Bekken Fysio van Tynaarlo?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Ze staan klaar om u te helpen.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie bij Rug Expertise Centrum Tynaarlo

Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeut doet dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

Waarom het Rug Expertise Centrum Tynaarlo?

Door veel ervaring en kennis op het gebied van klachten aan de rug, nek en het bekken weet onze fysiotherapeut hoe u het beste geholpen kan worden bij uw klachten. Ons Rug Expertise Centrum in Tynaarlo is gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, hierbij kunt u denken aan nekpijn, artrose, hernia, lage rugpijn hoge rugpijn en Schouderklachten.

Fysiotherapie in Tynaarlo bij rug- en nekklachten

4 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met rug- of nekklachten. Uit onderzoek blijkt dat mensen vaak last blijven houden van terugkerende klachten doordat de oorzaak niet goed wordt aangepakt. Bij het Rug Expertise Centrum onderzoeken wij de oorzaak om u vervolgens een bijpassende behandeling te geven. Wij geven u indien nodig advies en oefeningen mee om terugkerende klachten te voorkomen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum gebruik van unieke behandelmethodes waaronder de Krullaards Perfect Reset methode. Rug- en nekklachten kunnen voortkomen uit bekkenklachten.

De 1e afspraak bij onze fysiotherapeut in Tynaarlo

Bij uw eerste afspraak in ons Rug Expertise Centrum aan de Parallelweg in Tynaarlo gaat onze fysiotherapeut onderzoeken waar de oorzaak van uw klacht ligt. Dit gaat door middel van een intake. Na het vaststellen van de oorzaak bij de intake gaat onze fysiotherapeut een behandelplan op maat maken om uw zo goed mogelijk van uw klachten af te kunnen helpen.

• Herstellen van uw klachten

Onze fysiotherapeut kan verschillende behandelmethodes gebruiken om uw klacht te verminderen. U krijgt altijd een fysio behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klacht af bent. Uiteraard leren we u ook hoe u de klacht voortaan kunt voorkomen.

• Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeut in Tynaarlo werkt met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kan hij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes, zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.