Zoekt u de beste fysio van Goes?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Ze staan klaar om u te helpen.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie bij Rug Expertise Centrum in Goes

Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

Waarom het Rug Expertise Centrum Goes?

Er zijn in Nederland veel praktijken die een breed scala aan klachten behandelen. Wij geloven dat u het meeste heeft aan een expert. Door veel ervaring en kennis weten we hoe we u het beste kunnen helpen. We zijn gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, denk hierbij aan: lage rugpijn, hoge rugpijn en schouderklachten. Maar denk ook aan bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn.

Fysiotherapie bij rug- en nekklachten

4 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met rug- of nekklachten. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mensen er meerdere malen in hun leven last van hebben, doordat de oorzaak niet goed aangepakt wordt. Als u klachten heeft wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Voordat u het weet, bent u verder van huis. 

De 1e afspraak bij onze fysio in Goes

Tijdens de eerste afspraak op praktijk locatie in Goes gaan onze fysio’s op zoek naar de oorzaak van uw klacht. Vervolgens bespreken we samen met u het meest optimale behandelplan. Daarna behandelt onze fysio u direct.

• Herstellen van uw klachten

Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelmethodes gebruiken om uw klacht te verminderen. U krijgt altijd een fysio behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klacht af bent. Uiteraard leren we u ook hoe u de klacht voortaan kunt voorkomen.

• Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Goes werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes, zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Meer weten over fysiotherapie of de eerste afspraak? Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.