Zoekt u de beste Rug, Nek & Bekken Fysio van Delft?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Ze staan klaar om u te helpen.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie bij Rug Expertise Centrum in Delft

Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Delft

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom neemt onze fysiotherapeut Joop van Leersum in Delft de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat altijd uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen en begeleiden gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut Joop van Leersum een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Delft gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Waarom het Rug Expertise Centrum Delft?

Door veel ervaring en kennis op het gebied van klachten aan de rug, nek en het bekken weet onze fysiotherapeut hoe u het beste geholpen kan worden bij uw klachten. Ons Rug Expertise Centrum in Delft is gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, hierbij kunt u denken aan nekpijn, artrose, hernia, bekken- en heupklachten, spit, lage rugpijn, hoge rugpijn en Schouderklachten.

• Herstellen van uw klachten

Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelmethodes toepassen om uw klacht te verminderen. U krijgt altijd een fysiotherapie behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klachten af bent. Wij geven u ook advies en indien nodig oefeningen mee om terugkerende klachten te voorkomen.

• Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Delft werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes, zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Meer weten over fysiotherapie of de eerste afspraak? Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord!