Zoekt u de beste Rug, Nek & Bekken Fysio van Breda?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Ze staan klaar om u te helpen.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Fysiotherapie bij Rug Expertise Centrum Breda

Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

Waarom het Rug Expertise Centrum Breda?

Door veel ervaring en kennis op het gebied van klachten aan de rug, nek en het bekken weet onze fysiotherapeut hoe u het beste geholpen kan worden bij uw klachten. Ons Rug Expertise Centrum in Breda is gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, hierbij kunt u denken aan nekpijn, artrose, hernia, bekken- en heupklachten spit, lage rugpijn hoge rugpijn en Schouderklachten.

Fysiotherapie in Breda bij rug- en nekklachten

4 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met rug- of nekklachten. Uit onderzoek blijkt dat mensen vaak last blijven houden van terugkerende klachten doordat de oorzaak niet goed wordt aangepakt. Bij het Rug Expertise Centrum onderzoeken wij de oorzaak om u vervolgens een bijpassende behandeling te geven. Wij geven u indien nodig advies en oefeningen mee om terugkerende klachten te voorkomen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum gebruik van unieke behandelmethodes waaronder de Krullaards Perfect Reset methode. Rug- en nekklachten kunnen voortkomen uit bekkenklachten.

De 1e afspraak bij onze fysiotherapeut in Breda

Bij uw eerste afspraak in ons Rug Expertise Centrum aan de Badstraat in Breda gaat één van onze fysiotherapeuten onderzoeken waar de oorzaak van uw klacht ligt. Dit gaat door middel van een intake. Na het vaststellen van de oorzaak bij de intake gaat onze fysiotherapeut een behandelplan op maat maken om uw zo goed mogelijk van uw klachten af te kunnen helpen.

• Herstellen van uw klachten

Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelmethodes gebruiken om uw klacht te verminderen. U krijgt altijd een fysio behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk van uw klacht af bent. Uiteraard leren we u ook hoe u de klacht voortaan kunt voorkomen.

• Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in De Bilt werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes, zoals de ergonomische zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.