Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken manueel therapeuten van Rotterdam?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. We staan klaar om u te helpen.

Maak direct een afspraak:

Manuele therapie op 3 verschillende locaties in Rotterdam

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Onze Rug Expertise Centrum locaties in Rotterdam

Blondeelstraat 15a, 3067VA, Rotterdam (Alexander)

image

Maaskade 43, 3071NB Rotterdam (Noordereiland)

Maaskade Rotterdam (Noordereiland)

Schieweg 47D, 3038AE Rotterdam (West)

Schieweg Rotterdam (West)

• Onze openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Wanneer is manuele therapie nodig?

Onze manueel therapeuten behandelen lage rugpijn, nekpijn en stijfheid in rug, bekken en nek, maar ook bij veel hoofdpijn, duizeligheid of schouderklachten kan manuele therapie de oplossing zijn. Tijdens de intake bekijken we welke behandeling het beste de oorzaak van uw klachten aanpakt.

De snelle werking van manuele therapie

Het prettige van manuele therapie is het snelle resultaat. In vele gevallen ervaren onze patiënten direct minder pijn, hierdoor kunnen zij weer gemakkelijker bewegen. Om terugkerende klachten te voorkomen is het belangrijk dat u werkt aan het verbeteren van uw houding en conditie. Daar helpen wij u ook bij!

De 1e afspraak bij onze manueel therapeut in Rotterdam

Tijdens de 1e afspraak nemen we de tijd voor u. We doen altijd eerst een zeer uitgebreide intake en onderzoek. Pas dan start de behandeling. De behandeling bestaat uit het terugbrengen van de natuurlijke bewegingen van het lichaam.  

• Waarom het Rug Expertise Centrum?

Er zijn in Nederland veel praktijken die een breed scala aan klachten behandelen. Wij geloven dat u het meeste heeft aan een expert. Door veel ervaring en kennis weten we hoe we u het beste kunnen helpen. We zijn gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, denk hierbij aan: lage rugpijn, hoge rugpijn en schouderklachten. Maar denk ook aan bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn.

• Over manuele therapie bij het Rug Expertise Centrum

Manuele therapie vraagt veel opleiding ven ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie. Dat geeft vertrouwen. 

Meer weten over manuele therapie of de eerste afspraak? Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.