Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Den Haag?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Den Haag Zuiderpark. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Den Haag Zuiderpark

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Den Haag Zuiderpark. Onze Rugexperts op deze locatie zijn Jesse Mooij, Tim Benner en Angelique de Bruijn. U kunt bij ons terecht voor klachten aan de rug, nek, schouder of het bekken. Onze ervaren fysiotherapeut zal u van begin tot eind zo goed mogelijk begeleiden naar uw herstel!

De eerste afspraak in Zuiderpark

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom neemt onze fysiotherapeut Niels Wijfje in Zuiderpark de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat altijd uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen en begeleiden gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut Niels Wijfje een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Zuiderpark gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie en sportrevalidatie. Daarnaast werken wij samen met diverse (medisch) specialisten. Het feit dat wij gebruik kunnen maken van veel specialistische trainingsapparatuur maakt onze aanpak uniek en doeltreffend.

Unieke behandelmethodes

Rug Expertise Centrum Zuiderpark is een onderdeel van Rug Expertise Centrum Nederland. Binnen deze centra maken wij gebruik van zeer unieke behandelmethodes zoals Krullaards Perfect Reset en David Spine rugrevalidatie. Het kan dus zijn dat een deel van uw behandeling plaatsvind in een locatie waar wij gebruik maken van deze methodes. Dit kan in onze dichtstbijzijnde locaties in Rotterdam, Amsterdam en De Bilt.

• De deskundigheid van onze fysiotherapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

• Waarom het Rug Expertise Centrum in Den Haag Zuiderpark?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Den Haag Zuiderpark geholpen door experts. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan lage rugpijn, hoge rugpijn, schouderpijn, bekken- en heupklachten, spit, hernia, artrose en nekpijn. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

• Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Maak direct een afspraak in Den Haag Zuiderpark!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.

Beoordeel Rug Expertise Centrum op
ZorgkaartNederland