Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialist van Den Haag?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Den Haag. Onze manueel- en fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden op onze locaties in Den Haag.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij onze Rug Expertise Centra's in Den Haag

Welkom bij het Rug Expertise Centrum in Den Haag. Onze Rugexperts zijn Jesse Mooij, Tim Benner, Joeri van Dolder, Joey Zijlstra, Dimitris Kominakis en Rein-Jan Elenbaas, daarnaast is Robert Groot als Arts-rugexpert werkzaam. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Den Haag

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Den Haag de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Den Haag gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Den Haag werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
Behandeling

Waarom het Rug Expertise Centrum in Den Haag?

Onze centra in Den Haag kennen een rijke geschiedenis. Onze vestiging aan de Loosduinsekade is een van de oudste fysiotherapiepraktijken van Nederland. In dit mooie en authentieke pand zijn naast het Rug Expertise Centrum ook een huisartsenpraktijk, haptonomen en een huidtherapeute gevestigd. Binnen deze vestiging ligt het accent op behandeling.

Onze vestiging in het Statenkwartier is een moderne praktijk die, naast behandeling, ook alle mogelijkheden voor gerichte training biedt. Tevens hebben wij hier de beschikking over kundige osteopaten.

Beide vestigingen hebben voldoende gratis parkeergelegenheid. Aan de Loosduinsekade parkeert u voor de deur en in het Statenkwartier onder de praktijk in de parkeerkelder.

Maak direct een afspraak in Den Haag! Bel, app of mail ons

Plan uw route naar onze locaties