Zoekt u de beste Rug, Nek of Bekken specialisten van Amsterdam?

Welkom bij het Rug Expertise Centrum Amsterdam. Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in Rug, Nek en Bekkenklachten. Wij staan klaar om u te helpen met innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden.

Maak direct een afspraak:

Experts in Rug, Nek en Bekkenklachten

Geen wachtlijst, snel een afspraak

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ruim 14.000 tevreden cliënten geholpen

NK-153-1

Innovatieve onderzoeks- en behandelmethoden bij Rug Expertise Centrum Amsterdam

Welkom bij ons Rug Expertise Centrum in Amsterdam! Onze Rugexpert op deze locatie zijn Jacco Stommel, Tim Benner, Ben Ranzijn, Marliz Altena, Aline Mauna en Nicky van Ee. Onze fysiotherapeut helpt u bij alle nekklachten, rugklachten of bekkenklachten. Soms helpt rust niet genoeg. De pijn of beperking blijft. De fysiotherapeut helpt bij het achterhalen van de oorzaak en het verbeteren van uw houding en manier van bewegen. Onze fysiotherapeuten doen dit met gerichte behandel- en trainingstechnieken waarbij ze gebruik maken van innovatieve behandel- en trainingsmethoden.

De eerste afspraak in Amsterdam

De oorzaak van uw klachten kunnen erg complex zijn, daarom nemen onze fysiotherapeuten in Amsterdam de tijd voor u bij de eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een intake en onderzoek. Wij besteden aan u uitgebreid de aandacht om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen gericht op uw klachten.

De behandeling

Na het vaststellen van de diagnose zal onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Wij maken bij het Rug Expertise Centrum in Amsterdam gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast maken wij gebruik van unieke behandelmethodes en werken wij samen met diverse (medisch) specialisten.

Unieke behandelmethodes

Onze fysiotherapeuten in Amsterdam werken met unieke behandelmethodes. Op basis van de uitgebreide intake kunnen zij gericht een behandelplan opstellen en gebruik maken van de unieke behandelmethodes zoals de zooltjes van het Rug Expertise Centrum.

Elke werkdag geopend

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur (In overleg behandelen wij ook in de avonduren)

Deskundige therapeuten

Het bieden van manuele therapie vraagt veel opleiding en ervaring. Onze experts zijn fysiotherapeuten met daarnaast een 3-jarige gespecialiseerde master. Tevens zijn zij BIG-geregistreerd en altijd op zoek naar de best passende behandeling voor uw klachten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Rug Expertise Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u voldoende aanvullend bent verzekerd, wordt onze behandeling, training en begeleiding door uw zorgverzekeraar vergoedt.
NK-135-1

Waarom het Rug Expertise Centrum in Amsterdam?

U wordt bij het Rug Expertise Centrum in Amsterdam geholpen door experts. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultrices leo sit amet lacus consequat imperdiet. Ut accumsan varius turpis, quis facilisis nisi tristique et. Donec in cursus orci. Phasellus rutrum sapien suscipit ex fringilla pretium. Phasellus in cursus orci, non condimentum nulla. Vivamus convallis urna at sagittis convallis. Met jaren aan kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat onze experts u het beste kunnen helpen bij uw klachten.

Maak direct een afspraak in Amsterdam!
Bel, app of mail ons, wij staan u graag te woord.