Fysiotherapeut Jerry Fysiotherapie Loosduinsekade in Den Haag

Leer rugspecialist Jerry Seijen beter kennen…

Mijn naam is Jerry van Seijen. Ik ben in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Internationale Academie Thim van de Laan. Na het afronden van mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij verschillende particuliere praktijken.

In 2018 heb ik binnen de fysiotherapie een uitstapje gemaakt richting de tweedelijns zorg VVT, Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. Hier heb ik veel ervaring en kennis verworven op het gebied van ouderenzorg (geriatrie). Na deze leerzame en betekenisvolle periode ben ik sinds 1 maart 2021 aan de slag gegaan bij Gezondheidscentrum Loosduinsekade. Gezien de verscheidenheid aan cliënten, is dit voor mij een mooie kans om mijn diversiteit als fysiotherapeut toe te passen.

Middels cursussen en opleidingen heb ik mij in de afgelopen tien jaar verder ontwikkeld op verschillende gebieden, waaronder o.a. COPD, geriatrie & oncologie, chronische pijn en onverklaarbare lichamelijke klachten.

Gezien het feit ieder mens uniek is, behandel ik graag vanuit een holistisch oogpunt, waarbij maatwerk voorop staat en samen met de cliënt wordt bekeken wat nodig is voor herstel. Naast herstel is preventie en zelfredzaamheid een groot aandachtspunt. De cliënt krijgt handvatten  aangereikt met als doel de kans op recidief of nieuwe klachten zo klein mogelijk te maken. Ik houd van behandelen met een open sfeer, waarbij veel waarde wordt gehecht aan de inbreng van de client als ervaringsdeskundige.