Fysiotherapeut Bob Duynstee

Leer rugexpert Bob Duynstee beter kennen…

Mijn naam is Bob Duynstee en ik ben in april 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Thim van der Laan. In de afgelopen periode ben ik aan het werk geweest bij verschillende adressen, hier heb ik veel ervaring opgedaan en veel verschillende mensen behandeld.

Wat ik hiervan heb geleerd is om patiënten te benaderen vanuit het biopsychosociaal model. Dat wil zeggen dat ik kijk naar de biologische, psychologische en sociale factoren. Ik kijk dus naar de patiënt uit verschillende invalshoeken om goed te begrijpen wie ik voor mij heb en wat er voor die persoon speelt. Mensen zijn divers, mensen behandelen is echt maatwerk. Het is altijd anders, de ene rug is de andere rug niet.

Naast de bachelor fysiotherapie heb ik bijscholing gedaan voor arbeidsfysiotherapie, verzorging gedaan bij de voetbalclub in Elspeet en volg ik momenteel de master manueel therapie aan het SOMT in Amersfoort.

Verder heb ik veel ervaring met het geven van trainingen en oefeningen om zo heel effectief op korte en lange termijn spier, bindweefsel en gewricht gerelateerde klachten te behandelen. Wat natuurlijk weer specifiek wordt uitgezocht per persoon, per klacht, per tijdsdruk, per belastbaarheid en per behoefte.